Zit je mee?

Dat we tijdelijk niet samen kunnen scholen aan de Binnenkant belet ons niet toch samen te zitten - in de geest is immers altijd plek. Het programma van Zen Centrum Amsterdam loopt daarom - in de geest - zoveel mogelijk door. Je kunt thuis meezitten in de geruststellende wetenschap dat je niet alleen zit. Ben je donateur of een goede bekende van Zen Centrum Amsterdam dan kan je bij sommige onderdelen ook digitaal via Zoom.us meedoen.

Wil je op een andere dan jouw vaste avond meezitten? Geef je dan op bij de betreffende leraar. Dan ontvang je van te voren per mail de teksten en eventueel de Zoom-link. Degenen die al gewend waren op een bepaalde avond te komen hoeven niets te doen, zij ontvangen deze mail sowieso.

De volgende programma-onderdelen blijven doorgaan.

Ochtendzitten ma t/m za 8-9 u, kinhin van 8.23-8.35 u, zo 8.30 - 9.30 u, kinhin van 8.55-9.05 u. In de geest.

Maandagavond zazen o.l.v. Lolit Abhaya Sensei. zazen van 20- 21.30 u. Via Zoom te volgen. Geef je op om de Zoom-link te ontvangen bij Lolit.

Dinsdagavond zazen komende week, 2 juni, o.l.v. Joke Dajun Roshi, 20-21.30 u. Geef je op op de Zoom-link te ontvangen bij Marieke.

Woensdagavond zazen o.l.v. Marieke Virya Sensei. 18-19.45 u. We zitten twee perioden daarna volgt een dharmales. Geef je op om de Zoom-link ontvangen bij Marieke.

Uitleg Zoom
Heb je Zoom (gratis software) nog niet, weet je nog niet hoe je ermee moet werken? Op YouTube staat uitleg