Zit je mee?

Dat we tijdelijk niet samen kunnen scholen aan de Binnenkant belet ons niet toch samen te zitten - in de geest is immers altijd plek. Het programma van Zen Centrum Amsterdam loopt daarom - in de geest - zoveel mogelijk door. Je kunt thuis meezitten in de geruststellende wetenschap dat je niet alleen zit. Ben je donateur of een goede bekende van Zen Centrum Amsterdam dan kan je bij sommige onderdelen ook digitaal via Zoom.us meedoen.

Wil je op een andere dan jouw vaste avond meezitten? Geef je dan op bij de betreffende leraar. Dan ontvang je van te voren per mail de teksten en eventueel de Zoom-link. Degenen die al gewend waren op een bepaalde avond te komen hoeven niets te doen, zij ontvangen deze mail sowieso.

De volgende programma-onderdelen blijven doorgaan.

Ochtendzitten ma t/m za 8-9 u, kinhin van 8.23-8.35 u, zo 8.30 - 9.30 u, kinhin van 8.55-9.05 u. In de geest.

Maandagavond zazen o.l.v. Lolit Abhaya Sensei. 20- 21 u, kinhin van 20.25-20.35 u. In de geest. Geef je op om de teksten te ontvangen bij Lolit.

Dinsdagavond  zazen komende week een council cirkel begeleid door Marieke Virya Sensei. 20-21.45 u, zazen van 20-21 u, kinhin van 20.25-20.35. Vanaf 21.00 u council circle. In zijn geheel via Zoom te volgen. Je kunt vanaf het begin meedoen of later op de avond aanhaken. Geef je op om de teksten en de Zoom-link te ontvangen bij Marieke.

Woensdagavond zazen o.l.v. Marieke Virya Sensei. 18-19 u, kinhin 18.25-18.35 u, vanaf 19 u dharmales. In zijn geheel via Zoom aan deel te nemen. Geef je op om de teksten en de Zoom-link ontvangen bij Marieke.

Uitleg Zoom
Heb je Zoom (gratis software) nog niet, weet je nog niet hoe je ermee moet werken? Op YouTube staat uitleg.