Zen-zomerweekend met Genpo Roshi - VOL

Genpo Roshi

Wij zijn verheugd je te laten weten dat Genpo Roshi komende zomer tijdens een speciaal ingelast Zen-zomerweekend op zaterdag en zondag een talk zal geven in Zen Centrum Amsterdam.

Genpo Roshi is opvolger van de van oorsprong Japanse zenmeester Maezumi Roshi. Genpo Roshi bracht de dharma naar Europa en gaf deze onder meer door aan Nico Tenko Roshi, oprichter van Zen Centrum Amsterdam. Ruim twintig jaar geleden begon Genpo Roshi met het ontwikkelen van het Big Mind Big Heart proces. Hierbij worden technieken uit de Westerse psychologie (Voice Dialogue) ingezet om inzicht te wekken zoals dat ook bij zenmeditatie wordt beoogd. Op Bigmind.org kun je meer lezen over Genpo Roshi en zijn wijze van onderricht.

Genpo Roshi bezocht Zen Centrum Amsterdam eerder, onder andere tijdens de zomersesshin in 2018. Wij verheugen ons erop dat hij komende zomer weer bij ons zal zijn. Beide dagen beginnen om 9 uur en eindigen om 5 uur. Om 13 uur wordt er een lunch verzorgd.

  • Tijd: 9-17 u.
  • Talk: 11-13 u.
  • Entreegeld: 65 euro per dag, 120 euro voor het hele weekend. Incl. lunch.
  • Opgeven via formulier op deze pagina

Let op: Het aantal plaatsen is beperkt, geef je dus op tijd op via het formulier op de site. Je inschrijving is pas definitief nadat je het entreegeld hebt overgemaakt. Dit geldt ook voor de vaste donateurs. Dit entreegeld is niet inbegrepen bij de vaste donaties.

VOL! Het Zen-zomerweekend is inmiddels vol. Je kunt je nog wel aanmelden, maar dan kom je op de wachtlijst te staan. Uiterlijk een week van te voren laten we je dan weten of er toch nog plaats is.

za 16 jul - zo 17 jul 2022

meld je aan

Naam
Ik kom op
Nieuwsbrief