Dharmales online Dick Verstegen

over zijn nieuwe boek

Dick Verstegen

Het nieuwe boek van Dick Verstegen heet Oh ja! Van kijken naar zien. Op zondag 7 februari om 16 uur geeft Dick naar aanleiding van dit boek een Dharmales. Via Zoom. Aanmelden kon tot en met zaterdag 6 februari.

--- Gaat er iets mis, of kun je je mail met Zoom-link niet vinden? Stuur Remco Pijpers een appje: 0651436711 ---

Onderaan deze pagina meer informatie over het boek en een kortingsactie. 

Dick Verstegen 

Nico Tydeman zegt in het voorwoord van Oh ja! onder meer: 

In dit boek neemt Dick de lezer heel compassievol bij de hand om te leren zien. Niet alleen de dingen, de voorwerpen uit onze directe omgeving, maar vooral ‘zichzelf’. Dit zien van ‘zichzelf’ is wellicht een van de moeilijkste opgaven waarvoor de zenweg ons stelt. Het is lastig, vervreemdend en beschamend om zichzelf onder ogen te zien. Toch is introspectie, het zelfreflecterend vermogen, een van de meest hoopvolle vaardigheden. Want niet willen zien schept lijden. En zien is bevrijdend.

  • Oh ja kost bij aanschaf € 14,95. Met uitgever Gerolf T' Hooft van Asoka is afgesproken dat goede relaties van Zen Centrum Nijmegen het boek bij voorintekening kunnen ontvangen met twee euro korting en zonder verzendkosten. Dat scheelt dus al gauw ca. € 5,--.  Deze aanbieding geldt ook voor de relaties van ZCA.
  • Wil je deze kans benutten, ga dan naar de website van de uitgever: https://www.milinda-uitgevers.nl/asoka/boek/3526/oh-ja. Doe het in je winkelmandje en vul links onderin de actiecode in; die luidt: ohja  aan elkaar geschreven en zonder hoofdletters. Betalen en klaar.

Het vijfde boek van Dick Verstegen

zo 7 feb 2021, 16:00 - 17:00

meld je aan