Arnon Grunberg (in 2021) in de rebound

Gelet op de verscherpte maatregelen hebben we in afstemming met Arnon Grunberg besloten de bijeenkomst op zaterdag 14 november niet door te laten gaan.  

We gaan een nieuwe datum prikken in het vroege voorjaar van 2020.

Zodra deze datum bekend is, laten we van ons horen.

De deuren van het Zencentrum blijven open voor ochtend zazen en avond zazen.

Het ga jullie goed.

Hartelijke groet

Nico Tydeman en Julia Veldkamp

--

 Arnon Grunberg zou op zaterdagmiddag 14 november 2020 naar het Zen Centrum komen om in gesprek te gaan met Nico Tydeman. Eerst zou een uitwisseling plaatsvinden tussen Nico Tydeman en Arnon Grunberg. Daarna zou een uitwisseling volgen met de aanwezigen (ook per zoom).

Een nieuwe datum wordt nader bepaald. Dan zal de bijeenkomst vermoedelijk als volgt verlopen:

Onder de huidige maatregelen kunnen we met max 17 mensen in de zendo zijn. Zodoende verdelen we de middag in twee delen/twee groepen van 17 mensen.

Groep 1: van 14.00 -15.30 uur

Groep 2: van 16.00 -17.30 uur

Aangezien de oorspronkelijke groep van aanmeldingen groter was dan de mensen die nu er bij kunnen zijn, zullen we ook dan per zoom de ontmoeting tussen Nico Tydeman en Arnon Grunberg mogelijk maken. Als je tegen die tijd een zoomlink wil ontvangen, stuur een mail naar info@zenamsterdam.nl.

Voor de mensen die reeds hun donatie hebben voldaan en er niet bij kunnen zijn, en hun donatie retour wensen, laat het weten op info@zenamsterdam.nl. Voor de mensen die hun donatie ondanks het feit dat ze er niet bij kunnen/willen zijn/het per zoom volgen, deze donatie willen laten staan, onze grote dank!

Arnon Grunberg zei in het interview met Stevo Akkerman in Trouw van 31 mei 2019:

“Ik heb mijzelf ook wel eens een ironische mysticus genoemd. Er zit in het bestaan iets heiligs. Het onbegrijpelijke. Wat zich onttrekt aan de rede, wat zich onttrekt aan de ratio. Ik denk dat iedereen het bestaan wel eens als iets overweldigends heeft ervaren, zowel in positieve als in negatieve zin.”

Voor ons was dit de aanleiding om de schrijver uit te nodigen voor een gesprek in het Zen Centrum Amsterdam. Tot ons genoegen aanvaardde hij deze uitnodiging! Hopelijk kan de ontmoeting alsnog in 2021 plaatsvinden.

za 14 nov 2020, 14:00 - 17:30

meld je aan